Dr. Móga István +36 (30) 924 1551 mail@mogaistvan.hu www.mogaistvan.hu
 

Bemutatkozás


Dr. MÓGA István

okl. építőmérnök, MBA
okl. vasbetonépítési szakmérnök, facility manager
építésügyi szakértő, tervező

Budapest


Szakmai tevékenységem jelenlegi szakaszában az energetikai létesítmények tervezési területén dolgozom.

A hagyományos széntüzelésű, gázturbinás, biomassza erőművek építési munkái tervezésének szakmai részét irányítom. Az üzemelő atomerőmű technológiai átalakításainál, az üzemidő hosszabbítás előkészítésénél felmerült építési munkák terveit és a hatósághoz benyújtandó dokumentumait készítem, a tervezési munkákat irányítom.

Részt vettem az atomerőmű szerkezetei karbantartásával kapcsolatos öregedéskezelés rendszerének honosításában.
A transzformátor alállomások, erőművek mélyépítési munkái tervezése mellett a radioaktív hulladékok lerakóhelye felszíni létesítményei előtervezését irányítottam.

Munkám része ajánlatok, a tervezési projektek projekttervei elkészítése. Szakértőként veszek részt a tudásmenedzsment szakmai területéhez tartozó feladatok megoldásában.

Egyetemistaként tudományos diákköri dolgozatot készítettem a szekrényes keresztmetszetű hidakról. A témát a végzés után néhány évvel, disszertációban dolgoztam fel.

Világszínvonal vizsgálati tanulmányt készítettem a ferdekábeles betonhidak építéséről.

Egy évtizedig a városi mélyépítés területén működő mérnökirodában, tervezőként dolgoztam. Munkám során a budapesti metró földalatti szerkezeteit terveztem, mellette egyéb mérnöki műtárgyak terveit készítettem.

Diplomaterv konzulensként, illetve diplomaterv bírálóként vettem részt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a győri Széchenyi István Egyetem oktatási munkájában.

oldal letöltése/mentéseoldal letöltése (pdf) printnyomtatás oldal ajánlása e-mailben
Főoldal | Bemutatkozás | Munkavégzés gyakorlata | Szolgáltatások | Publikációk | Linkek | Szótár | Kapcsolat |
karbantartás tervezés, élettartam tervezés, öregedéskezelés, létesítménygazdálkodás, ipari és kereskedelmi létesítmények, mérnöki tanácsadás, projekt coaching, szerkezettervezés, statikus szakértés, projektmenedzsment, tudásmenedzsment

weblap-ak honlapkészítés